Veel Gestelde Vragen

Kan ik mijn Spicy Scarves alleen online kopen of is er ook een Spicy Scarves winkel?

Spicy Scarves is verkrijgbaar in een groeiend aantal verkooppunten in Nederland. Zie voor verkooppunten de tab: ‘ verkooppunten’. In de webshop van Spicy Scarves vind je altijd de complete collectie.

Ik heb mijn Spicy Scarves kado gekregen, maar wil deze graag ruilen, kan dat?

Als deze online bij onze webshop hebt gekocht kan dit. Kijk voor onze ruil- en retourvoorwaarden onder het tabje ‘ruilen & retourneren‘. Als de shawl in een winkel is gekocht, zal de shawl bij de winkel moeten worden geruild en gelden de ruilvoorwaarden van het desbetreffende verkooppunt.

Hoe kan ik mijn Spicy Scarves het beste wassen?

De shawls kunnen prima op de hand gewassen worden. Handlauw water en druppel wasmiddel, onderdompelen, voorzichtig uitspoelen met lauw water en ophangen. Kijk voor een uitgebreide beschrijving ook onder het tabje ‘kwaliteitszorg‘.

Kan ik mijn Spicy Scarves strijken?

Ja, dat kan, mits je het strijkapparaat op de juiste stand voor de desbetreffende stof zet. Aan te raden is de materialen aan de achterzijde te strijken/stomen. Kijk voor een uitgebreide beschrijving onder het tabje ‘kwaliteitszorg‘.