Urban Lady || City Chic Collection

spicyscarf_amsterdenim-collage_1500x1000px

De stad is een collage, een unieke mengelmoes van mensen, verhalen en inspiratie. Op elke straathoek wacht een nieuw avontuur. De straat is een en al inspiratie en is van ons allemaal.

Zo is ook de Spicy vrouw: een collagevrouw die houdt van mixen en layeren. Zij is een ontdekkingsreiziger, en ze staat open voor de patchwork van stijlen die iedere stad haar te bieden heeft. “In elke stad een andere schat”, zegt de Urban Lady. “We zijn hedendaagse nomaden en knippen en plakken erop los.”

Meer dan ooit gebruik ik de shawls om een collage te maken van verschillende stijlen, en mix en layer deze contrasten tot ze een maximaal effect hebben. Klassieke materialen zoals de handgeknoopte bouclé, mix ik met stoere denim met gerafelde fringes en geef ze de nodige glam met de sierlijke vintage broches. Warme nieuwe kleuren als wijnrood, parelgrijs en navy blue gecombineerd met denim, fluweel en kant. “Een beetje street, een beetje chic en veel pit! “

Voor de foto shoot kon ik mij geen gavere plek bedenken, dan een plek waar Europa, het Midden Oosten, Azië en de America’s samenkomen : de bruisende stad Tel Aviv in Israël. En om dit vanuit Nederland voor te bereiden was heel spannend. Maar zoals alles in mijn leven samen komt, door er gewoon voor te gaan, kwam ook deze foto shoot helemaal goed. Door te realiseren wat ik voor ogen had, kon ik alleen met mensen samenwerken die net als ik van uit het hart werken met veel passie en pit.

Ik wil jullie dan ook aan dit fantastische team voorstellen:

Photographer: Meital Dayan
Make Up Artist: Aderet Yona
Model: Honey Collona

En dan als laatste wil ik jullie allemaal bedanken: mijn inspiratiebronnen. Ik krijg zoveel foto’s toegestuurd van jullie op een bijzondere plek op aarde. Van stad tot stad wordt Spicy scarves meegenomen als jullie reispartner. Daardoor kwam ik op het idee van deze collectie.

Spicy Scarves presents to you: Urban Lady || City Chic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *