Spicy Scarves respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die ons verschaft wordt, vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming.

Spicy Scarves zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Spicy Scarves gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als u een bestelling plaatst, hebben wij uw naam, emailadres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Door het gebruik van een gebruikersnaam en wachtwoord, hoeft u niet bij iedere bestelling uw gegevens opnieuw in te vullen.
  • Om het winkelen bij Spicy Scarves zo aangenaam mogelijk te maken, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.
  • Wij gebruiken uw emailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale acties en aanbiedingen. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven op de nieuwsbrief die u ontvangt.
  • Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam en andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht, bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen, niet te publiceren.

Indien u nog vragen heeft over de Privacy Policy van Spicy Scarves, dan kunt u contact met ons op nemen via info@spicyscarves.nl