How to Wear

Geïnspireerd door de vele reizen en de schoonheid van contrast in kleur en materiaal, en de diversiteit aan stylen, heb ik een scarf bedacht en opgebouwd uit verschillende lagen, die je kan gebruiken als scarf, cape, shawl en pareo..

De basis van de Spicy Scarves is altijd een driehoek met daarop 1 of 2 verschillende vormen en materialen.

Scarf

Met de punt naar voren gedragen, gebruik je het als scarf en zijn de verschillende lagen goed zichtbaar. Door het gebruik van de lichtgewicht materialen en de combinatie van de lagen, krijg je het unieke 3 D effect.

Vernieuwend binnen te dragen als ketting op jouw top, blouse of jurk naar werk of op reis en natuurlijk warmte isolerend buiten op je jas, want lagen isoleren.

Cape

Met de punt op de rug gedragen en de lange delen voorlangs je lichaam te laten vallen, creëer je een cape. Leuk om je trui of vest mee te ‘Spicen’.

Sla de lange delen terug over de schouders en op deze manier kun je jouw Spicy omhouden met dansen en geeft het een feestelijk effect.

Shawl

Met de punt op de schouder gedragen, heb je een shawl of stola. Als je nu het langste deel uitvouwt en daarmee over je schouders slaat, creëer je een extra grote stola.

Deze draag je op feestelijke en elegante wijze op jurk, blazer en leer jack.

Pareo

Onze mooie, lichte materialen kunnen prima als pareo om de heupen geslagen worden om badpak en bikini te verfraaien.